Per què escollir-me? CAT/CAS

Considero que el pares d’un possible alumne, em podrien escollir pels següents motius:
– Disposo de la formació necessària per impartir classes de recolzament psicopedagògic. Tant el meu currículum com el meu perfil públic estan exposats a InfoJobs:
A la següent pàgina figura el meu breu perfil professional.
Segueixo en constant procés de formació, perquè l’aprenentatge és continu, com es posa de manifest al meu CV.
M’agrada allò que faig. La tasca de facilitar els aprenentatges escolars a nens que tenen dificultats en aquest camp no és fàcil. No existeixen fórmules universals que funcionin en tots els casos i, per tant, s’han d’adaptar els mètodes i els sistemes a cada cas en particular.
– M’encanta treballar la lectoescriptura i confio molt en el mètode Glifing, molt útil per automatitzar i fiançar el procés de descodificació i que compta amb un format lúdic e informatitzat, que agrada molt als nens.
– Sóc una persona seriosa, sensata i responsable; només accepto els casos on considero que puc ajudar a l’alumne.
– En els anys que porto impartint aquest tipus de classes, he tingut experiències molt grates i satisfactòries. No totes ho han estat, però inclús en les menys satisfactòries he après i crec que els meus alumnes també ho han fet.

Ajusto molt els preus. Qualsevol classe de reeducació s’ha de preparar i revisar a posteriori, requerint, per tant, d’un temps de programació i de reprogramació. En qualitat de mare, sé el gran esforç econòmic que poden suposar les classes de reeducació per a una família i, per això, ajusto el preu de les meves classes al màximSi desitja una informació més precisa sobre els meus honoraris, haurà de posar-se en contacte amb mi a través de qualsevol de les vies exposades a la pàgina «contacte».

¿Por qué elegirme?

Considero que los padres de un posible alumno, me podrían elegir por los siguientes motivos:

– Dispongo de la formación necesaria para impartir clases de apoyo psicopedagógico. Tanto mi currículum como mi perfil público están expuestos en InfoJobs:

https://www.infojobs.net/candidate/cv/edition/private-view.xhtml?dgv=4319300706881153970

http://www.infojobs.net/ana-perez-3.prf

En la siguiente página figura mi breve perfil profesional.

Sigo en constante proceso de formación, porque el aprendizaje es continuo, como se pone de manifiesto en mi CV.

Me gusta lo que hago. La tarea de facilitar los aprendizajes escolares a niños que tienen dificultades en este campo no es fácil. No existen fórmulas universales que funcionen en todos los casos, de modo que se han de adaptar los métodos y los sistemas a cada caso en particular.

– Me encanta trabajar la lectoescritura y confío mucho en el método Glifing, muy útil para automatizar y afianzar el proceso de descodificación y que cuenta con un formato lúdico e informatizado, que gusta mucho a los niños.

– Soy una persona seria, sensata y responsable; solo acepto los casos en que considero que puedo ayudar al alumno.

– En los años que llevo impartiendo este tipo de clases, he tenido experiencias muy gratas y satisfactorias. No todas lo han sido, pero incluso en las menos satisfactorias he aprendido y creo que mis alumnos también lo han hecho.

Ajusto mucho los precios. Toda clase de reeducación se debe preparar y revisar a posteriori y, por lo tanto, requiere  de un tiempo de programación y de reprogramación. En calidad de madre, sé el gran esfuerzo económico que pueden suponer estas clases para una familia y, por ello, ajusto el precio de mis clases al máximo. Si desea una información más precisa sobre mis honorarios, deberá contactar conmigo a través de cualquiera de las vias expuestas en la página «contacto».


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s